Vårens heta te nyheter från Twinings ni inte får missa

I dagarna släpper Twinings sina nya teer ute i butikerna, den här gången är det bären och frukten som står i fokus för smakerna. Jag prenumererar på Smakbox och får ibland möjlighet att prova lite nyheter, och nu var det alltså dom här nya teerna så fick provsmakas. Så med en kopp fylld med te och lite godsaker till slog jag mig ner framför en serie på Netflix och njöt :-). Så vill ni ha nyheter och godsaker tycker jag ni ska titta på en prenumeration på Smakbox.

Twinings har släppt en ny serie frukt- och örtteer med 100% naturligt innehåll och hela utan koffein. Smakerna kommer från växter, frukter och örter av finaste kvalitet, och har balanserats till perfektion av Twinings egna Master Blenders.

Med tanke på att jag inte dricker kaffe så blir det en hel del te här hemma 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Vårens heta te nyheter från Twinings”

  1. Men ÅHHHH! vad härligt det ser ut jag är en sann tenarkoman och kan inte leva utan grönt te från Haga med hagtorn varje morgon haha 🙂 jag skiter i kaffe kör te ist:)

    Ha en fin dag:) LOVE Maria på Inredningsvis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *