Dagen dagens dagens – alla fredagar bär till dagens outfit här på bloggen, den här veckan inget undantag 🙂

Så hur har ni haft det under veckan? Har den varit bra? Jag är så trött så jag håller på att dö, jag har väldigt svårt att sova på nätterna så den här veckan har jag varit på gymmet strax efter klockan sex på morgnarna, helt galet! Vilket självklart leder till att jag är supertrött på eftermiddagarna och kvällarna. I veckan när jag var hos frissan höll jag på somna när dom blåste håret 🙂

Förutom allt jobb så har jag försökt tagit hand om mig själv, förutom träningen och mina PT pass har jag som sagt varit hos frissan och fixat till håret, sett till att naglarna mår bra igen och varit på ett event. Ja, det är väl i stort sett så min vecka har sett ut.

Nu är det som sagt var fredag och helgen är äntligen här, imorgon blir det till att packa lite grann för på söndag bär det av… sen imorgon kväll blir det middag på stan, smygstartar semestern lite redan då tänkte jag.

Men så har vi som sagt var det här med inspirationen för veckan, hur har den sett ut då? Jo så här har dagens outfit för veckan sett ut…


Polotröja Lindex jacka Hollies jeans Rag & Bone boots Nude väska Massimo Dutti


Polotröja H&M kavaj ZARA byxor Rag & Bone boots Nude


Tröja 2nd Day halsduk Louis Vuitton jeans Tiger of Sweden boots RM Williams


Tröja och byxor H&M boots Nude väska Ralph Lauren


Tröja &other Stories byxor ZARA skor Massimo Dutti väska COS


Skjorta ZARA skinnbyxor By Malene Birger skor Massimo Dutti väska Louis Vuitton


Blus Day et Mikkelsen kofta Busnel byxor H&M boots Nude


Då vänder vi ryggen från den här veckans outfit och ser fram emot nästa vecka 🙂

Önskar Er en mysig fredagskväll, själv ska jag som vanligt krypa upp i soffan och mysa…

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Dagens outfit och hela veckans tips”

  1. Åhhhhhh. .Verkligen mycket snyggt. Men outfiten med leo blusen. Vill ha den. Ha en underbar kväll. Önskar dig en riktigt skön och avkopplande semester. Kraaaam Inger

  2. Vilken toppenpingla va, du är ju superfräsig i allt du tar på dig! 🙂
    Denna vecka blir leopardblusen min favorit, har en nästan likadan ( fast utan knyt )som jag använt massor, alltid lika fräscht till svart & guldsmycken. Ha en härlig helg 🙂 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *