(Detta är ett samarbete med Swiss Clinic och innehåller annonslänkar)

Godmorgon raringar!

Det är härligt att vara i sol och värme men samtidigt så märker man på huden att den inte riktigt hänger med i omställningarna från vinter till sommar. Känner mig lite torr och sträv i huden och har suttit här  och tittat vad jag ska göra för självbehandling när jag kommer hem. Jag har länge velat prova Skin Renewal från Swiss Clinic. Det är en behandling som jobbar på linjer och rynkor och dom vill man gärna skjuta lite längre fram i tiden, dom kommer på alla och tillhör livet men jag vill ändå hålla min hud i form med att försöka ta hand om mig på bästa sätt. Efter behandlingen kan man också använda ett serum som ser till att huden fylls med fukt och näring.

Har ni provat?

Funderar på att knappa hem den och göra den behandlingen när jag kommer hem…

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *