Dagens outfit! Nu är det dags igen..
Fredag och jag är tillbaka i Sverige igen, om än väldigt trött. Hemresan blev lång då jag hade tre olika flygningar, tog mig drygt 24 timmar att ta mig hem så jag är riktigt jetleggad. Men som vanligt när jag är ute och reser så är det skönt att komma hem. Så nu är allting uppackat, tvättat och kylskåpet är påfyllt. Det har varit skönt att vara i värmen och slippa klä på sig massor av kläder och att slippa frysa. Men tänk vad 10 dagar går fort!! Under dessa 10 dagar har jag upplevt för mig helt nya saker. Besöket på Sea Word, Las Vegas, Grand Canyon och sen Daytona Beach. Så det har blivit några check på min lista under dom här dagarna.

Tyvärr så blev jag sjuk samma dag som vi kom till Las Vegas. Jag fick feber och ont i halsen vilket ledde till att jag inte orkade vara igång så mycket som jag hade velat. Och jag dras fortfarande med förkylningen, vilket säkert också har sin bidragande orsak till att jag är så trött. Men nu blir det några lugna dagar för återhämtning.

Den här veckan bjuder också till större delen på sommarkläder, men vi är förhoppningsvis där snart även här hemma 🙂


T-shirt Kenzo jeans Polo Sport Denim & Supply


T-shirt ZARA byxor SAND Copenhagen


Topp iBlues Tullhuset living shorts Veronica Virta 


Klänning Twinset Tullhuset Living sneakers Nike Air Max Thea glasögon Dolce & Gabbana


Linneblus Wesna W byxor ZARA


Blus Ted Baker byxor ZARA skor Massimo Dutti väska Louis Vuitton örhängen Caroline Svedbom


Cashmere tröja Lisa Yang Nordiska Hem skinnkjol SAND Copenhagen stövlar Marzio

Det var vad jag hade att visa från den senaste veckan. Nästa vecka kommer ny inspiration.

Ha en fin fredagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Dagens outfit från veckan som gått”

  1. Fantastiska människa. Att du orkar. En förkylni ng i värmen är i nte roligt. Ändå ser du såå fräsch ut. Alltid. Så mycket snygga kläder. Ja tänk så skönt det ska bli att få hänga undan alla vinterjackormar. Ha nu en underbar helg hemma. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *