Låt mig hjälpa er med styling, garderobsrensning och färganalys!

Det är oftast så att vi kvinnor har mycket kläder i garderoben. Men har vi kläderna som passar till vår personliga stil? Har vi dom rätta färgerna och dom rätta plaggen som gör dagen lättare i garderoben?

Behöver ni hjälp att rensa garderoben? Behöver ni hjälp av en personal Shopper till era klädinköp? Vill ni veta vilken grundstil ni har? Vill ni göra en färganalys? Då är det till mig ni ska vända er. Jag är utbildad stylist och personalshopper hos Rosenrummet på
NK.

Boka in ett möte med mig så kan vi tillsammans ta fram dina vackraste sidor.

Jag erbjuder följande tjänster:

Personal shopping 

2500 kr exkl. köp

För dig som vill få hjälp att hitta en ny stil rekommenderar jag ett 4 timmars paket med fokus på shopping. Du är själv med och väljer vilka butiker vi shoppar i med hänsyn till den budget du vill använda till klädinköp.

Jag utgår från det möte vi har med varandra där vi går igenom frågor som du får besvara och tittar på vad du önskar hjälp med.

Jag tar hänsyn till bland annat vad du jobbar med, personliga intressen och självklart även din kroppsform, hudtoner, storlekar mm. Det har betydelse för vilka färger, snitt och mönster man tittar på. All information du ger mig är helt enkelt till för att jag på bästa sätt ska kunna hjälpa dig hitta en personlig stil som även känns bekväm.

Garderobsrensning

2 timmar 1.700 kr
4 timmar 3.000 kr
Garderobsrensning + shopping 6.000 kr exkl. köp

Här går vi igenom din befintliga garderob för att komplettera med nya plagg. Tiden anpassas efter dina behov och önskemål. Efter genomgång av garderoben kan shoppinghjälp erbjudas om så önskar.

Gruppshopping 


1500 kr/person exkl shopping

Ta med dina vänner på shopping en dag och ge er själva en ny stil och ny garderob. Jag guidar Er runt i butikerna och hjälper er med nya outfits. Gruppshopping är ett trevligt sätt att umgås med sina vänner samtidigt som ni får professionella råd och tips, man kan vara 3-5 personer och det tar ca 4-6 timmar, beroende på hur många man är.
Priset avser per person exkl. shopping

Färganalys 1500 kr

Här tar jag fram dom färger som passar just dig efter att ha tittat på vilken årstid du tillhör. Vår, sommar, höst eller vinter. Så du lätt kan välja både kläder och makeup när du är ute och handlar.
På samma sätt som hos frisören blir du placerad framför en stor spegel. Jag draperar dig sedan i många olika varma och kalla nyanser för att komma fram till just din färgskala. Du kommer att se en dramatisk skillnad i ansiktet mellan olika färger.  Det hela tar cirka 1,5 timme. Och du kommer inte att ångra dig.
Med rätt nyanser på kläder och makeup kan du faktiskt se många år yngre ut.

Stylinghjälp online 


1500 kr

För er som inte bor i Stockholm med omnejd (10 mil ca) kan jag hjälpa er online med er personliga stil och vilken årstid ni tillhör. Ni skickar då några bilder till mig på er själva och ni fyller i ett formulär som jag skickar till er. Och utifrån det så får du råd och tips för styling och shopping.

Färgpass

För 550 kr kan du dessutom köpa ett färgpass som är anpassat just för dig och dina färger som du kan bära med dig när du är ute och shoppar.

Så hädanefter kan ingenting gå fel på shoppingrundorna 🙂

Att boka in en träff med mig som Personal shopper eller stylist är det mest effektiva sättet att förhöja din egna stil, look och garderob.

Vid frågor eller bokningar mailar ni mig på vitaestilo@gmail.co

~ När du behöver professionell hjälp ~

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Låt mig hjälpa Er med den mest användbara garderoben”

 1. Ja, vad roligt 🙂 jag funderade nyligen runt det och tänkte att jag skulle få det gjort. För några år sedan kom det här och var så populärt med vilken årstid man är etc. men sedan har jag inte hört så mkt mer om det. Även om jag själv försöker att tänka i de banorna.
  Så spännande för dig.
  Vad kostar en online konsultation med dig? Jag bor alldeles för långt ifrån Sthlm.

  MVH

  Ina

  1. Hej Ina!
   Vad kul, det är så roligt. Jag tar 1500 kr för det. Då tar jag reda på din personliga stil, vilken årstid du är och ger tips på shopping.
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *