Då ses vi igen, det är fredag och dags för lite mode, fashion och inspiration!

Jag har som vanligt haft en händelserik vecka, mycket som är på gång i mitt liv och så snart någonting är klart kommer jag självklart att delge er :-).

Vädret här i huvudstaden har inte visat sig från sin bästa sida, grått, trist, slaskigt och blött. Dom här fina vårskorna jag knappat hem står i garderoben och stirrar surt på mig och undrar när dom får komma ut och just nu ser det ut som det dröjer.

Kvällarna har jag förgyllt med jobb eller serier på tv:n i soffan och morgnarna startat med ett träningspass på SATS. Roligare än så har det väl inte varit men veckorna rusar iväg i en himla fart iallafall.
Hoppas ni haft en bra vecka.

Precis som alla andra veckor har veckan bestått av en oändlig massa outfits. Jag är inne i en mellanperiod nu, köper mycket vårnyheter men vissa plagg känner jag att jag inte riktigt kan börja använda än så jag plockar till större delen fram vinterkläderna men nallar och försöker blanda med våren lite grann.

Och för att inte tråka ut er så kommer hela veckans outfit här, och jag tycker det är väldigt trevligt när ni skriver en liten kommentar om vad ni gillar allra bäst 🙂

Topp Rosemunde Tullhuset stickad tröja By Marlene Birger Wakakuu Byxor SAND Copenhagen

Skjorta, tröja och byxor och kavaj SAND Copenhagen

Tröja Plain Vanilla skinnkjol The Lab SAND Copenhagen stövlar Marzio väska Massimo Dutti

Topp, kavaj och jeans SAND Copenhagen bälte Gucci boots & other stories

Tröja & other Stories byxor SAND Copenhagen bälte ZARA väska Max Mara skor & other Stories

Topp, kavaj och jeans SAND Copenhagen boots Nude

Topp ZARA kavaj Theory skinnbyxor FrontRow Living boots &other Stories

Idag har jag haft en ledig me myself dag. Började med ett träningspass med min PT sen var jag till bästa Rosa Lie och fixade mina naglar. Nu är kvällsmaten inhandlad så det är dags att börja med maten innan jag kryper upp i soffan för lite fredagsmys 🙂

Hoppas ni också får en fin fredagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Mode, fashion och inspiration”

  1. Alltså, det är i vanlig ordning i princip omöjligt att välja ut en för allt är lika snyggt!! Om jag måste så tycker jag outfiten med jeans, svart topp och kavaj och Gucci-bältet var supersnyggt!!!

  2. Som vanligt. Allt jättesnyggt
    Men
    ..Den rosa toppen och den blommiga kavajen får nog bli favoriten denna vecka. Så passande nu när man inte vill vara för vintrig eller för v årig. Ha en underbar kväll. Kraaaam Inger

  3. Jag gillar allt, såklart 😉 men den gröna BMB lite extra. Other stories oxå fin, tyvärr blir ofta deras tröjor lite korta på mig. Ha en fin helg 🙂

  4. Mycket fina outfits, Helena! Jag och min man tyckte speciellt jättemycket om den sista bildenTrevlig helg! Mila & Leif

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *