(Det här är ett samarbete med Framkallningsguiden och innehåller annonslänkar)

Brukar ni framkalla bilder gratis ? Ett tips är att använda er av Framkallningsguiden! Jag måste erkänna att jag är väldigt dålig på det, tyvärr! Jag tycker det var väldigt roligt på den tiden man skickade in sin fotorulle och fick hem korten när man satte sig och tittade. Sen, när tid fanns, satte in dom i fotoalbum. Det blir en annan känsla att titta på korten på det sättet mot för på datorn.
Med tanke på att jag alltid har min kamera med mig så blir det många bra bilder som knäpps.
Jag får nog ta och ändra på mina rutiner.

Jag har en bild på mig och pojkarna som togs på Nynäs Havsbad för några år sedan när min far fyllde 70 år som jag skulle vilja göra någonting utav.

Jag kan undra vad pojkarna skulle säga om jag skulle trycka upp den här bilden på någonting hemma , då skulle dom få se sin mamma varje morgon till frukost :-).

Däremot så känner jag att en fin pärm vore trevligt att ha med många fina minnen. För några år sedan gav jag alltid en fotokalender i julklapp till mina föräldrar och det var alltid lika uppskattat.

Hur gör ni med era bilder? Framkallar ni dom, spar ni dom på ett USB minne eller låter ni dom ligga i en mapp på datorn? Datorer är bra, men det händer ju faktiskt att dom kraschar….

Det finns mycket roligt man kan göra med sina bilder.

Sköt om er och ta mycket bilder som fina minnen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *