Veckans fynd från ZARA!

Jag kan nästan lova att jag varje vecka gör ett “veckans fynd från ZARA”. Jag är imponerad av deras affärsidé och att dom hinner tillverka kläder i den takt dom gör. Kedjan tillverkar inte kläder för säsong långt i förväg. Dom tittar på vad som händer ute i vida världen och på dom stora lyxiga varumärkena och plockar russinen ur kakan och tillverkar efterhand, det är därför dom kommer med nya kläder till butikerna varje måndag och torsdag. Rykande färska nyheter. Detta fantastiska moderna mode till dom låga priserna dom ändå kan hålla tycker jag är fantastiskt.

Den här veckan var det många saker som föll mig i smaken och en av inköpen blev den här veckade toppen med volangärmar

Lite roligt med något annat än svart och svart och svart i min garderob :-). Men nu börjar den fyllas på med lite rosa också, men den här gillade jag.
Vad tycker ni?

Ta tillvara på den här torsdagskvällen raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Veckans fynd från ZARA”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *