(Det här är ett samarbete med Swiss Clinic och innehåller annonslänkar)

Nu har jag uppdaterat mitt badrumsskåp igen. Den här gången har jag provat en ny ögonkräm och ett ögonfransserum från Swiss Clinic. Ögonfransserumet är en liten lyxig present till mig själv för att få flörtiga fransar medan ögonkrämen är ett måste för den dagliga ansiktsvården. Jag tjatar mycket på er om att ni ska ta hand om er hud och jag gör det igen.

Vill ni ha flörtiga fransar? Då ska ni fortsätta läsa mitt inlägg. För vem vill inte ha vippande snygga ögonfransar, som en docka?


Ögonfransserum av bästa kvalitét!
Eyelash Enhancer Serum, ett av de mest sålda ögonfransserumen i Sverige.  Med en helt ny formula med två banbrytande aktiva ingredienser för ögonfranstillväxt.
Med Eyelash Enhancer Serum 6 ml får du vackra långa fransar på bara tre till sex veckor.

Återfuktande ögonkräm

Ni glömmer väl inte bort att ta hand om huden kring ögonen. Huden kring ögonen är känslig och tunn och behöver mycket fukt. Här ska ni absolut inte använda er vanliga dag och nattkräm, den är alldeles för tung. Den här ögonkrämen är väldigt prisvärd!


Den här effektiva ögoncreme är speciellt framtagen för det känsliga området kring ögonen och passar särskilt väl för trötta och ansträngda ögon. Den återfuktar den känsliga huden kring ögonen på djupet och förbättrar hudens elasticitet och hudton.


Ett annat bra inköp som ger fantastiska resultat, som jag skrivit om förut, är Skin Revival

Behandlingen för dig som vill reducera dina rynkor, tunna ut fina linjer och önskar mer glow och elasticitet i huden. Just nu till specialpris.

Alla produkter hittar ni på Swiss Clinics hemsida.

Njut nu av en god frukost medan ni beställer hem lite skönhetsprodukter 🙂

Kram

 

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *