(Det här är ett samarbete med ellos och innehåller annonslänkar)

Ska vi möta våren med skönhet?
Det tycker jag! Varför inte uppgradera parfymskåpet, lägga till ett nytt läppstift med en vacker vårfärg eller varför inte sätta lite rosor på kinderna med ett nytt rouge? Kanske din foundation också håller på att ta slut?

Ni vet väl att allt smink har ett “bäst före datum”. Håll koll på er sminkväska och var noga med datumen, för blir sminket för gammalt kan det framkalla allergier genom klåda och irritationer. Målar man sig som jag varje dag så är det mycket som fastnar i dessa askar från luften. Se också till att med jämna melllanrum göra rent alla penslar och även sminkväskan.

Tänkte att jag skulle hjälpa mer med lite tips inför våren som kan vara bra att införskaffa. Hos ellos hinnar ni många bra kända märken som jag kan rekommendera och som håller hela dagen.


Glöm inte bort peeling för kroppen! Sommar som vinter, men framförallt den här årstiden. Huden blir torr och fnasig av att vara instängd. Dessutom ett väder som går från varmt till kallt. Peela huden minst en gång i veckan. Helst två! Innan ni kliver in i duschen, peelingen gör sig bäst på torr hud. Efter duschen smörjer ni in er med den här underbara body lotion….

En produkt jag använder dagligen, året om efter dusch och bad är denna fantastiska body lotion – Moisture rich body lotion


En ansiktspeeling med små micropärlor som på ett mjukt och behagligt sätt tar bort torr hud och orenheter


Det mest effektiva och fuktighetsgivande serum om ni frågar mig är det här från Clarins – Double serum

Med dom här produkterna kommer ni långt och får en hud som mår bra. Det är självklart viktigt med rengöring av huden varje morgon och kväll, vare sig man använder smink eller inte! Bra rengöring och ansiktsvatten hittar nu under länken. Clarins har många bra produkter.

Sen kommer vi till det som syns! Själva makeupen. Men utan en bra grund så sitter inte makeupen hela dagen. För att få ett härligt solkysst ansikte att stråla så behöver ni foundation concealer Beauty flash balm (ett underlag till foundation som ger en askungeeffekt och går så att foundation håller hela dagen) rouge mascara och ögonskugga och en härlig kyssäkta mun.
Sen är du redo att möta våren!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *