Inspiration, vår, solsken och dagens outfit! Kan fredagskvällen få en bättre start?

Ja nu är jag här igen! För att försöka inspirera er lite grann. Jag tänkte skriva, med härliga vårfärger. Men när jag tittar på bilderna så är det väldigt mycket svart. Men det är bara att inse, jag är en ”svart” person. När jag är ute och handlar dras jag alltid till det svarta i butikerna.

Men förhoppningsvis får ni lite inspiration ändå 🙂

Vad gäller vädret så har det verkligen blivit vår! Vilket fantastiskt väder vi fått. Med strålande sol på dagarna. Det är fortfarande kallt på nätterna och mornarna men snart har vi värme dygnet runt.

Hur har eran vecka varit?

Själv har jag varit på ett spännande event om Ibiza. Haft ett event i en butik och jobbat lite grann. Försöker även hinna med att bygga upp min hemsida vad gäller personal shoppingen men dygnet har bara 24 timmar men jag hoppas hinna jobba med den lite grann i helgen.

Men som sagt, det är fredag och här på bloggen innebär det bara en sak… hela veckans dagens outfit!

Här kommer den….

Blus SAND Copenhagen byxor By Malene Birger halsband U it’s you

Kofta och halsduk Busnel Tillhuset jeans SAND Copenhagen boots CC skor väska Louis Vuitton

Topp, kavaj och byxor SAND Copenhagen boots Nude örhängen Caroline Svedbom

Linne Gina Tricot Blus ZARA byxor 5 Units boots & Other Stories väska ZARA bälte Lo-ika SaraCecilia örhängen Caroline Svedbom

Tröja Sandro jeans Anine Bing bälte Gucci sneakers Nike Air Max Thea väska Louis Vuitton kappa Massimo Dutti

Tröja COS byxor ZARA boots Nude väska Massimo Dutti

Jacka Baum und pferdgarten skinnbyxor Tullhuset skor & Other Stories väska Tory Burch blus ZARA

Mer än så har inte jag att bjuda på den här veckan men jag hoppas ni tyckte om det 🙂

Ha nu en fantastiskt skön fredagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “När solens strålar värmer och inspirationen flödar”

  1. Fina outfits och mycket varierande. Tröja COS har fina detaljer på axlarna. Gillar din Tory Burch väska. Tycker att TB har många fina väskor, har själv två stycken. Trevlig helg, Helena! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *