(Det här är ett samarbete med Cervera och innehåller annonslänkar)

Nu är det inte många timmar kvar innan medlemsrabatten slutar hos Cervera. Alla medlemmar, ni kan bli medlem på engång, har 20% rabatt på hela sortimentet. (Gäller ej Vitamix, möbler, grillar, dammsugare och presentkort och kan inte kombineras med andra erbjudanden).

Har ni hittat något på Cervera som ni spanat in så passa på nu! Är ni inte medlem så kan ni registrera er här!

Ni hittar dom flesta märkena hos Cervera som hör till hemmet och jag har varit in och tittat över sortimentet och hittat mycket som “behövs” till hemmet i allmänhet men även det som behövs till den kommande säsongen och det första jag tänker på då är grillsäsongen!

Allt till grillen hittar ni Här

Förutom att vi äter med ögat så är dukningen det första vi ser när vi sätter oss till bords. Finns det nåt trevligare än ett snyggt dukat bord?

På bordet ska det finnas  tallrikar i snygg utformning, bestick som passar till hela dukningen, glas till både vin, öl och vatten.
Underlägg/tabletter är också väldigt fint att duka med, eller varför inte en duk?
Servetterljusstakar och vaser är också någonting som är trevligt att sätta på bordet när man dukar.


Och går ni i tankarna att köpa en Sous Vide, den magiska “staven” som tar köttet framförallt, till en helt annan nivå (fungerar även på fisk och fågel) så ska ni passa på nu när ni har rabatt.

Det blev ett snabbt och enkelt inlägg den här gången men det är för att ni inte ska missa att ni har 20% rabatt på hela sortimentet och det är sista dagen idag ni kan utnyttja den chansen 🙂

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *