(Det här är ett samarbete med Smakbox och innehåller annonslänkar)

Kan ni fatta! 19 produkter med vårtecken från Smakbox!
Månadens box från Smakbox heter just Vårtecken och innehåller 19 helt fantastiska produkter.
Jag trodde inte mina ögon när jag öppnade boxen, det fanns inget slut.
När jag hade plockat ur boxen och skulle vika ihop den fanns det ytterligare ett lager med produkter.

Och så mycket nytt och spännande som jag ska prova. Se bara den här påsen från Milda. Färdig muffins/sockerkakssmet som man bara häller upp i muffinsformar eller i en bakform och gräddar. Helt otroligt. Den måste jag testa ganska snart 🙂


Sen har vi det här fina häftet som följer med varje gång med massor av recept, hittade ett på engång som jag pratade om häromdagen att jag skulle googla på, och här kom det, som ett brev på posten.

Ni har just nu 15% rabatt på första boxen när ni tecknar en prenumeration med koden VITAESTILO

Förutom den fina rabattkoden så får ni en ekologisk och KRAV märkt kallpressad rapsolja från Gunnarshögs Gård när ni använder koden VITAESTILO

Har ni inte provat den här boxen tycker jag verkligen att ni ska göra det. Den kommer varannan månad och kostar endast 199 kr och det är alltid produkter till ett värde mellan 350 – 450 kronor. Och första boxen blir dessutom billigare eftersom ni har 15% rabatt 🙂

Kram!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *