Vart reser ni i sommar?

Jag skulle vilja resa jorden runt på 1 månad 🙂 älskar att resa, kanske ska chansa att vinna lite pengar på Get Lucky så jag kan vara borta och ledig under en längre tid!

Jag har planer på att min nästa resa går till Ibiza.
Ibiza, den spanska ön som tillhör Pityuserna med närmare 140.000 invånare. Dessutom Carolina Gynnings Ö där hon har hus och återvänder till ofta för att finna lugn och inspiration.
Många förknippar Ibiza med party och sena nätter. Men här finns så mycket mer att se och göra. Maten är ett exempel, av allt att döma av det man läser ska den vara fantastisk.

Sen är det alla fina stränder som kantar ön. Man räknar med runt 56 stränder!!

Om man tar sig bort från stränderna och beger sig mot inlandet upptäcker man ett fantastiskt landskap som är suveränt för vandring och cykling för den som vill vara mer aktiv. Framför allt är cyklingen populär då cykelvägarna är bilfria.

Sen, för er som gillar att bli omhändertagen med behandlingar på Spa, välkommen till Ibiza!

Sen ska vi inte glömma shoppingen! Ni vet alla dom härliga sommarklänningarna, solhattarna och väskorna som andas sommar och sol. Dom hittar man här.

Det finns så många fina ställen i världen jag skulle vilja besöka. Så många fina platser som förmodligen skulle vara helt oförglömliga.

Bara alla öar som finns vid medelhavet som jag inte har besökt och tar man sig längre bort, både mot USA, Asien, Singapore, Australien, Japan, Kina. Det finns så mycket jag skulle vilja uppleva. Men sen behöver man faktiskt inte åka till andra länder för att uppleva fina miljöer. Vi har ett Sverige så på sommaren kan vara helt fantastiskt vackert.
Förra året fick vi några underbara dagar på Gotland.
För att inte prata om Österlen…
Så Sverige ska vi inte underskatta och glömma bort.
Det som kan vara tråkigt är väl just vädret som inte alltid är så stabilt.
Men en fin sommar med sol och värme är Sverige oslagbart, glöm inte bort det 🙂

Häromdagen var jag på ett frukostevent om just Ibiza och jag föll som en fura. Så nu går mina tankar till att kanske planera nästa resa just till Ibiza 🙂

 

Ser det inte helt underbart ut!

Jag skulle kunna vara ledig ett helt år bara för att resa.

Allt om vad som händer på Ibiza i sommar kan ni läsa på Ibizas portal

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Blir min nästa resa till Ibiza?”

 1. Det gör du rätt i Helen, ja att åka till Ibiza alltså, jag har varit där många gånger både som ung & på senare år, det är vansinnigt vackert & finns massor av fina stränder, de flesta får man ta bussen eller en båt till, men det är ju bara charmigt & belöningen får man när man kommer dit för vattnet är kristallklart & på vissa stränder är det lite lyxigare med sköna breda solsängar & cavaservering, prova Sangria de Cava om du inte provat, mums! säger jag bara 🙂 Shopping finns det gott om, fina skor & väskor har jag köpt varje gång jag besöker ön. Besök gärna hippieön Formentera när du är där det är väldigt annorlunda & några riktiga “hippies” bor kvar på ön fortfarande. Själv kom jag nyss hem från Mallorca som också är en härlig semesterö, dit kär jag några gånger per år faktiskt för att njuta av sol/bad/vandring. I sommar åker vi till det spanska fastlandet 7 mil söder om Barcelona dit åker vi varje sommar & har gjort de senaste 35 åren, ja jag är en riktig Spanienfantast åker gärna till andra länder också men Spanien är ändå alltid landet som har allt.

  1. Tack för fina bra tips
   Jag hoppas det blir en resa dit
   Mallorca är en av mina favoriter. Så mycket att både se och göra.
   Då har du en till fin resa att se fram emot, härligt
   Ha en fin kväll!
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *