Snar, snart!! Kommer nya kollektionen från OPI ut på marknaden. Den här gången med temat Grease!

I samarbete med Paramount Pictures och deras 40 års jubileum av den största film-musikalen på 1900-talet, Grease. Ger OPI ut 12 färgfyllda nyanser plus 3 st Special Edition lacker med läderliknande känsla.

Inspirationen har hämtats från filmen och ger ett resultat av energi med retrokänsla. Helt magiskt! Här hittar ni också gula pasteller, Rydell High’s röda och vita färger. Ni hittar också rika toner av teal, svart och några pink ladies!

Det låter nästa för bra för att vara sant, eller hur?! Jag fick hem ett paket med alla dessa härliga lacker och jag dog ”nagellacksdöden” :-). Ni måste verkligen hålla utkik när dom kommer ut i butikerna. Ni kommer vilja ha nästan alla kulörer 🙂

Sätt lite färg på fingrar och tår nu när det är sommar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *