Gokväll raringar!
Har ni haft en bra måndag?

Ikväll tittar jag in till er för att lotta ut några nya böcker som getts ut i pocket. När sommaren kommer läser vi mer böcker än någonsin. Så passa på att vara med och tävla om 3 pocket böcker från Bladh By Bladh.

Lisa Bjurwalds “Ta min hand!
Bettina Bieberstein Lees “Korpsystrar”
Linda Netsmans “Sophie Marie”

Det ni behöver göra för att ha chansen att vinna dessa böcker är:

Dela tävlingen på sociala medier (om ni kan)
Följa Bladh by Bladh på Facebook
Skriv en liten kommentar om vart du helst skulle vilja läsa den här boken.

Tävlingen pågår till på fredag den 25 maj.

Lycka till!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Tävla om pocketböcker till sommarens lata dagar”

  1. OM jag vinner en pocket…Få skulle jag sitta i vårt mysiga uterum och läsa de. Där har jag inrett i vitt och blått i år. På allt
    Kuddar dynor plädar mm. Vita och ljusrosa pelargoner
    Mys mys. Hoppas på tur. Kraaaam Inger

  2. Det vore spännande för Jag har inte hört talas om någon av böckerna! alltid kul med något nytt!!!

  3. Jag är en riktig periodare när det gäller läsning, det kan ta ett bra tag innan jag tar mig tiden då det är mycket litteratur som ska plöjas igenom i mitt jobb, men när den sköna lata semestern kommer ja då kan det gå åt upp till 12–14 böcker jag är något av en allätare så jag gillar allt från feelgood, riktigt blodiga kriminalromaner & även självbiografier, så när jag hittar riktigt bra böcker då är det & power walk de allra bästa sättet för avkoppling, ser mig ligga på playan i Roda de Bara i Juli med en riktigt bra bok, eller solstolen i trädgården vid sommarhuset med ett glas cava bredvid 🙂 <3 Underbara tanke !!!!

  4. Om jag fick välja fritt skulle jag läsa på flyget till Tokyo dit jag reser för att hälsa på världens bästa storebror, som bor där pga jobb. Jag fullkomligt älskar Tokyo. En lässtund i yo yogi park med en chokladbulle från bästa fiket… Utläsa böcker lämnas kvar, så han i sin tur har något att bläddra i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *