Sveriges Nationaldag!
Numera en helgdag här i Sverige. (Sen 2005).
Nationaldagen firas dels för att Gustav Vasa valdes till Sveriges kung 6 juni 1523. Dels av att 1809 års regeringsform skrevs under just den 6 juni.
Lite historia om Sveriges Nationaldag 🙂

Men vad har ni gjort idag?
Jag har varit på Sundbyholms Slott med “leksaksbilen” och lekt med mina kompisar och njutit lite utav den del av solen som lyckades ta sig igenom molnen. Tyvärr har det blivit lite kallt igen men vi hoppas att det vänder snart.
Skönt med en ledig dag så här mitt i veckan.

Nu ska jag fortsätta “Netflix knarka” innan det är dags att krypa till kojs… tidig träning imorgonbitti 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “En Nationaldag på Sundbyholms Slott”

  1. Åh välkända vyer för mig som hängt där ofta i slottsparken som barn, ungdom och vuxen 🙂 Senast var jag där på ett event vi hade med jobbet som jag var med och fixade, är fantastiskt ställe att bo på och kan rekommendera några av hotellets “småhus” – unika sviter med härlig känsla. Och att äta frukost i slottsvalvet nere i källaren är kanon. kram Milla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *