(Det här är ett samarbete med engelbert-strauss och innehåller annonslänkar)

Alla har vi olika jobb och olika förutsättningar när det gäller arbetskläder.
Själv jobbar jag i en klädbutik vilket innebär att jag dagligen måste “klä upp” mig och bära kläder som finns i butiken.
Eftersom jag älskar kläder så är det bara ett sant nöje att klä på sig på morgonen 🙂

Men hur är det med dom/er som använder arbetskläder. Tycker ni att det är tråkigt att klä på er på mornarna? Är det isåfall för att ni då måste använda just “arbetskläder”. Med arbetskläder menar jag då tex. skyddsskor, byxor mm.

Men om man använder just såna arbetskläder och får bestämma själv vad man ska ha på sig. Många företag förser ju sina anställda med arbetskläder. Så finns det en hel del snygga arbetskläder. På Engelbert-strauss hemsida hittar man massor av snygga arbetskläder och skor.

Dom har dessutom kläder till både dam och herr, riktigt snygga som sagt var!

Välj mellan den sportiga modellen, Fit – komfort som passar alla, skor och prints, kläder med olika (texter) budskap på. Det bästa nu under sommarhalvåret är att dom har kläder med UV skydd för er som jobbar ute.

Det viktigaste är ju inte att ha snygga arbetskläder när man har såna jobb, men det kanske är roligare. Men i många fall kan säkerheten gå före. Ta bara skyddsskor. Min son har ett arbete där det krävs att han har skyddsskor, där han ibland “fuskar”.. vilket jag inte gillar. Tänk om han skulle tappa något tungt på fötterna 🙁

Missa inte den här hemsidan om ni är ute efter bra, snygga och praktiska arbetskläder!

Ha en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Är det viktigt att vara fin på jobbet?”

  1. jag tycker det är kluvet, jag tycker ju om kläder och vill gärna ha nya outfits men då jag varje dag klär på mig landstingspyamasen så blir det ju inte att man har lika mkt som man kanske skulle vilja. jag njuter av dina veckans outfit xtra o drömmer mig bort och ibland slår jag till på ngt fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *