(Det här är ett samarbete med Åhléns och innehåller annonslänkar)

Gokväll raringar!
Vilken härlig dag vi haft här i huvudstaden. Hoppas alla fått njuta av lite sol. Dock blåser det lite grann men i solen är det underbart härligt. Tyvärr har jag fått ont i halsen och känner mig lite hängig så jag har gått på lite sparlåga idag.

Ikväll tänkte jag tipsa Er om några härliga skönheter från Åhléns som kom hem i brevlådan här i veckan.
Ni vet väl att det finns ett “bäst före datum” på all skönhet och hudvård?
Var noga med att kolla upp det så ni inte får några utslag eller allergier.
Jag försöker med jämna mellanrum byta ut och uppdatera min sminkväska och mitt badrumsskåp.

För att få ett bra resultat när man lägger makeupen så är underlaget A och O. Allt från rengöring morgon och kväll till dag och nattkräm och gärna serum.


Om ni använder mascara ska den tas bort varje kväll. Använd då en mild oljebaserad eye makeup remover. Min favorit är  Lancomes Bi Facil.
Avlägsnar skonsamt ögonmakeup, även vattenfast mascara. Med en formula som passar känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.

Många gånger kan vi känna oss lite trötta och få lite små påsar under ögonen, bli lite mörkare precis vid ögonpartiet. Räddaren i nöden heter Instant light brush från Clarins. Finns i 3 olika färgnyanser. (Jag har nr 01)

Använder ni foundation? Vad har ni för underlag till den?
Jag använder ALLTID Beauty Flash Balm från Clarins – rena rama askungeeffekten!
En creme som ger ett exeptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet; ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeupresultat.
Börjar ni använda den kommer ni inte vilja sluta 🙂

En bra Hand balm från Löwengrip att ha med i handväskan!

Återfuktande och snabbabsorberande handcrème. Med mjukgörande mandelolja vårdar den varsamt händer och nagelband.

Har ni använt några make up produkter från Georgio Armani tidigare? Om inte så tycker jag att ni ska prova! Bra kvalité, milda produkter, fina färger och som sitter väldigt bra. Den här gången provade jag en ny mascara, “Eyes to kill”  En volymmascara som draperar dina fransar. Har sen tidigare en annan mascara från Georgio Armani som jag varit supernöjd med.

Använder ni ögonskugga? Vill ni ha en ögonskugga som är lätt att applicera och som sitter länge? Då ska ni prova Eye tint eye shadow som finns i 10 olika färger.
En flytande ögonskugga som håller i 16 timmar utan att lägga sig i veck vid ögonlocket

En annan viktig detalj när ni lägger make up är läpparna. Glöm aldrig denna kyssäkta del i ansiktet :-). Vare sig ni tycker om färg eller neutralt. läppstift eller gloss. Glöm inte läpparna! Det här glosset från Georgio Armani, Lip maestro

En bästsäljande läpprodukt som välkomnar våren med en extra glamourös och färgstark kollektion. Lip Maestro Notorious kommer i begränsad upplaga och varje produkt har en guldfärgad Notorious-signatur ingraverad av självaste Mr Armani. Kollektionen är skapad med inspiration från Hollywoods röda matta och får dig att sticka ut från mängden med sex nya, häpnadsväckande färger. Lip maestro är ett flytande läppstift som ger ett sammetslent, matt och skimrande resultat med lång hållbarhet. Produkten är mjukare än ett vanligt läppstift och mer sofistikerat än ett gloss.

Så nu är det fritt fram och knappa hem lite nya fina skönhetsprodukter till semestern 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *