7 dagens i en hetta som inte är av denna värld!

Jag ska inte klaga, det är underbart att vi har en sån här fantastiskt sommar. Men det är varmt, väldigt varmt!
Igår var jag tvungen att få lite vätskeersättning men det var omöjligt att få tag i, det var slut på alla apotek. Jag tycker synd om dom äldre som har det svårt i värmen.
För att inte prata om alla bränder som härjar. Det är fruktansvärt!

Helst vill man ha så lite kläder på sig som möjligt. Igår tog jag mig till och med till ett köpcentrum för att uträtta lite ärenden för att få lite svalka :-). Sen la jag mig en timme i solen och läste en bok men det bara rann om mig, det går nästan inte vara ute… än mindre sova på nätterna.

Men annars är det bra 🙂

I veckan har jag som ni såg varit med mina föräldrar i Öregrund och myst lite grann. Dom bodde i sin husbil och jag på hotell. Sen träffades vi och åt och drack lite gott. Så himla mysigt. Det är ju inte så ofta vi träffas.

Men idag är det fredag och precis som alla andra fredagar i mitt liv så bjuder jag på dagens outfit för veckan och så här har dom 7 dagens sett ut…


Klänning Missoni sandaler Rizzo väska köpt på Santorini solglasögon Dolce & Gabbana


Linne ZARA shorts köpta på Rhodos kaftan SAND Copenhagen bälte Gucci flipflop Ecco väska Gucci


Topp Gina Tricot shorts Hunkydory sandaler och väska köpta på Santorini


Linne och kjol Gina Tricot sandaler Dune London


Linne Day shorts Notes de Notes sandaler Rizzo väska ZARA


Klänning Baum & Pferdgarden väska från Santorini


Topp Gina Tricot kjol Isabel Marant sandaler köpta på Santorini

Det var mina 7 outfits för veckan. Men det är nästan bara vid dom stunderna jag fotograferat jag haft kläder på mig, annars är det bikini för hela slanten 🙂

Ikväll blir det en lugn och skön hemmakväll… laddar inför sista semesterveckan 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “7 sorters dagens i gassande hetta”

 1. Fantastiskt vilka fina kläder du har! Skulle tacka ja till allt 🙂 Köper själv en hel del kläder men tycker det är svårt att hålla en röd tråd. Blir lätt en masssa udda plagg som bara hänger. Försöker satsa mer på klassiska plagg och blandar dyrt och billigt, men alldeles för ofta blir det spontanshopping som långt ifrån är genomtänkt. Hur tänker du när du handlar kläder? Kram A

  1. Hej Anna!
   Tack får jag börja med att säga 🙂
   Jag har samma problem som dig tyvärr. Blir för mycket udda plagg som jag sen har svårt att kombinera. Men jag har blivit bättre och försöker tänka vad jag kan kombinera det med och blandar gärna dyrt och billigt för den bästa stilen. ZARA är en av mina favoriter :-).
   Kram
   Helen

 2. Tack för inspo! Varje vecka hittar man fina saker hos dig Tips Vätskeersättning för vuxna
  1 liter vatten.
  1 tsk salt (ej örtsalt)
  6 tsk socker eller druvsocker.

  Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *