(Det här är ett samarbete med Swiss Clinic och innehåller annonslänkar)

Swiss Clinic är ett svenskt företag som arbetar med ledande utvecklare över hela världen och med ett team i Schweiz. Schweiz är ju känt för just skönhtsprodukter.
Och ni kommer väl ihåg att jag har skrivit många många gånger hur viktigt det är att ta hand om sin hud!!

Att ni ska tvätta er morgon och kväll. Smörja in er med krämer och vara försiktig med solen och aldrig gå och lägga er med makeup 🙂

Idag har jag plockat fram några utav mina absoluta favoriter från Swiss Clinic. Jag har själv använt dom under en längre tid och är verkligen nöjd! Och förmodligen många med mig, för jag såg häromdagen när jag la min order att en del av produkterna var slusålda.

Vi har under många veckor fått sett den härliga solen skina. Vi har inte haft så fint väder på århundraden här i Sverige. Och precis som ni ser med gräsmattorna, att dom är alldeles uttorkade. Precis så blir våran hud av för mycket exponerande i solen.
Så nu är det dags att ta tag i våra skönhetsrutiner när vi ändå (dom flesta av oss) är tillbaka i vardagen igen.

Dom här produkterna vill jag slå ett slag för…..


Eyelash serum

Eyelash Enhancer Serum, ett av de mest sålda ögonfransserumen i Sverige. Långa ögonfransar är något de flesta drömmer om men som få haft turen att få naturligt :-). Såg även att den här produkten var helt slutsåld men kommer in i september igen. Den är väldigt populär!
Den hittar ni HÄR


Skin Renewal och Skin Revival

Behandlingen består av två produkter; Skin Roller och Rejuvenating Serum. Skin Roller är en micronålsbehandling med 540 silverpläterade mikronålar i japanskt kirurgiskt stål med optimalt avstånd mellan nålarna för hemmabruk. Skin Renewal arbetar på acneärr, ytliga ärr och pigmentförändringar.

Skin Revival arbetar på området kring ögonen, fina linjer och behandlar rynkor. Behandlingen för dig som vill reducera dina rynkor, tunna ut fina linjer och önskar mer glow och elasticitet i huden

Dagkräm

Dagkräm är precis som det låter, en dagkräm, en dagkräm är oftast lättare i konsistensen än en nattkräm.
En fyllig och snabbabsorberad dagcreme för alla hudtyper. 
Beställde själv den här dagkrämen häromdagen, men det är så populär så den är slutsåld, men kommer in nu i september igen, så jag får hålla mig till tåls ett tag. Tur att jag har lite grann kvar av den gamla 🙂

Detoxifying Grey Clay Mask

En anti-age och detoxifierande mask baserad på spansk medlehavslera. Leran är extra rik på mineraler och absorberar överskott av talg i huden samt rengör på djupet.
3 masker kostar 180 kr
Ni hittar masken Här


Heroes Collection Kit

innehåller ämnen från hudserien med PENTA teknologi – en multi-funktionell teknik som förbättrar hudkvaliteten på fem olika sätt och består av en noga utvald sammansättning av aktiva ingredienser med upp till 8 hyaluronsyror och peptider

Paketet innehåller ansiktsserum, nattkräm och ögonkräm.
Detta tre-stegs kit är den ultimata anti-aging rutinen för att förbättra hudton, elasticitet och minska fina linjer och rynkor.

Kittet hittar ni HÄR

Hoppas ni också hittar era favoriter 🙂

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *