Chèvresallad de luxe till middag….

Gokväll!

Hoppas veckan börjat bra so far….. utan att veta så tror jag många av er har återvänt till jobbet.
I samband med det så är vi inne i våra rutiner med frukost, lunch och middag på “bestämda” tider.
Vi ska storhandla och se till att allting fungerar i vardagen.

Men vi kan, trots vardagen, njuta av våra middagar.
Och här hemma går grillen fortfarande varm, det gör den i och för sig nästan året om :-), men på grillen kan dom flesta måltider tillagas om ni frågar mig.

I helgen blev det grillat tillsammans med en otroligt god Chèvresallad som jag gjorde. Den riktigt gifte sig med den perfekt grillade köttbiten.

Den här får ni inte missa att prova om det är så att ni tycker om chèvre.

Chèvresallad

Chèvre
Böngroddar
Granatäpple
Soltorkade tranbär
Körsbärstomater
Russin
Valnötter
Balsamico
Balsamicokräm
Akacia honung

Blanda alla ingredienserna i en skål
Häll sen på Balsamico, Balsamicokräm och Akaciahonung. Ta lite i taget och smaka av tills ni tycker att det smakar bra.
Avsluta med lite grovt halvssalt.

Sen får ni sätta er och njuta av en fantastiskt god sallad.
Om ni provar den får ni gärna tala om vad ni tyckte 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *