Mörkt, kallt och lite småtråkigt tycker jag att det har varit dom sista dagarna.
Vilket för mig betyder att jag inte blir så aktiv, ligger efter med träning och sunda matvanor.
Däremot så har jag fixat väldigt mycket här hemma 🙂

När det gäller middagar så vill jag att det på vardagarna ska gå snabbt samtidigt som jag vill hålla det så nyttigt som möjligt.
Vill man vara lite bekväm så kan man göra som jag gjorde häromkvällen, köpte Icas egna Pulled Pork och slängde in i ugnen i ca 25 minuter… under tiden förberedde jag lite sallad och värmde lite tortilla bröd och gjorde en guaccamole.
Vips så var den enkla men mycket goda middagen klar att serveras.
Det är enkel vardagslyx 🙂

Ett tips på Tortillabröd är Santa Marias bröd med coconut & pepper, så himla gott!!

Vill man lyxa till det lite extra i vardagen så kan man ta ett glas rött till också 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Vinterns snabba middagstips”

  1. Ser mumsigt ut. Det tortillabrödet får jag kolla efter. Skönt att slappa ibland och äta och dricka gott. Man kan i nte bara träna. Iofs så kom jag just från ett pulspass. Så skönt. Ha en fin kväll. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *