Ät tapas på Fandado!

Nu ska jag berätta för Er hur det var på tapas restaurangen Fandado i fredags när jag var där och åt.
Jag hade själv aldrig varit där utan gick dit på rekommendationer.
Och vilken rekommendation sen!
Vilken mat! Den var helt magisk!
Fandado betyder fusion på Esperanto. Fokuset ligger på så kallad ”Social Dining” med mindre rätter serverad i Family Style. Maten är inspirerad av olika kulturer från hela världen och influenser kommer från jordens alla hörn. Med smaker från nord till syd, från väst till öst.

Restaurangen ligger på Sveavägen, men lite avskilt ändå. Den ligger nämligen inte på gatuplanet utan man går in i en portuppgång och tar sen trappan 1 våning upp. Dom har precis öppnat på den här adressen. Tidigare låg dom i Hammarby Sjöstad.

Konceptet är som sagt var Tapas och jag hade kunnat välja en av varje från menyn, men det gick ju inte 🙂
Men det spelar ingen roll, för jag har redan bestämt mig för att jag snart ska gå tillbaka och prova på det jag inte provade den här gången!

Och jag måste självklart säga – prova Fandado om ni har möjlighet!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *