Botox eller inte?

Botox är en känslig fråga och väldigt personlig! Jag har skrivit det förut och jag gör det igen – döm ingen efter vad dom tar för val här i livet. Vare sig det gäller Botox eller inte. Var och bestämmer själv vad dom väljer att göra! Att jag tar Botox är faktiskt av två anledningar. Dels för att förmildra min huvudvärk som i perioder inte är att leka med och dels för att ta bort rynkan mellan mina ögon som jag stör mig på!

Jag går hos en tjej som heter Marie som är ägare till Skin Delight Clinic. Marie är utbildad sjuksköterska och har jobbat med det här i många år. Med tanke på att hon har den erfarenhet hon har så är man i trygga händer om det skulle uppstå någon komplikation, för det kan faktiskt hända!

Jag hade ett event hos Marie i höstas och vet att dom flesta av dom inbjudna under kvällen har gjort något slag av behandling och är väldigt nöjda.
Snart är det dags för ett event igen och jag tänkte göra samma sak den här gången. Att någon av er kära läsare får möjlighet att vara med. Så maila mig på vitaestilo@gmail.com om du är intresserad.

Efter ca 4 dagar ser jag ett fint resultat och min spänningshuvudvärk är borta.
Och jag är trots allt 50 år och har ett stort intresse för skönhet och därför väljer jag att göra olika behandlingar. Men avstår gärna från påhopp om varför jag väljer att göra det. För som jag skrev, det är upp till var och en….

Jag måste också passa på att påminna er om den fantastiska behandlingen jag har gjort tidigare hos Marie, och som jag ska göra strax innan sommaren igen.
Golden Touch!

Med hårstråtunna nålar slussas en mix av ingredienser ner i huden.
Blandningen kan variera efter behov och är väldigt mild. Favoritblandningen är dock Skinbooster, antioxidanter, vitaminer och Botox. 
Och det var den jag provade.

Man kan behandla hela ansiktet (det gjorde jag), under ögonen, runt ögonen, ögonbryn, haka, överläpp,hals, dekoltage, händer mm.
En behandling jag kan rekommendera för alla om ni vill få upp lystern och fukten i huden.

Jag ska snart prova ytterligare en ny behandling som Marie ska börja med här i mitten på mars. Det är en behandling som heter Profhilo – Bioremodeling
“Bioremodeling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden
PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.
Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.
En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling tar ca 15 minuter.”

Jag tänker prova den här behandlingen på min hals som tyvärr blivit utsatt för alldeles för mycket sol under mina unga år och har därför åldrats lite för fort… Ska bli spännande att se resultatet.
Man gör två behandlingar med en månads mellanrum, sen gör man om den en gång per år.
Återkommer med bilder och info 🙂

Nu har ni verkligen fått en överdos av skönhetsstick…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Bota huvudvärken med Botox”

  1. Jag skulle vilja prova botox mot min trigeminusneuralgi, det finns de som har blivit hjälpta av det men också de som inte fått någon smärtlindring alls. De enda veck som jag verkligen störs på i mitt ansikte är på överläppen…fast jag vet inte om botox hjälper där. rökning är orsaken…

  2. Botox har också hjälpt mot min huvudvärk, tyvärr absorberar min kropp botox snabbt…så nu har jag kört botox var 3:e mån under 1 år för att bygga på. Dags igen snart..önskar dock att momsen hade minskat så det blev tillgängligt för fler..för billigt är det inte om man går hos välutbildad personal

  3. Hej!
    Ja, alla gör som de vill. 🙂 Jag måste tipsa dig om FRAXIUM 1550 FUSION när du nämner halsen. Jag är snart 55 och gjorde en kur med Fraxium laser för något år sedan, framförallt för halsens skull. Nu underhåller jag någon gång per år. Jättefint resultat. Min hudterapeut säger att det är den enda som hjälper och stramar upp på riktigt om man inte tar till kniven. Kanske värt att kolla upp.

    “Fraxium 1550 Fusion används när man vill ha den effektivaste och mest bestående hudföryngringen och hudförbättringen utan besvärande återhämtningstid. Behandlingen ger en kraftig stimulering av kollagen- och elastinbildningen.”

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *