Dagens outfit är på plats!

Fredag och ni vet vad som händer!
Det är helt enkelt Dagens outfit dags.
Och jag hoppas som vanligt att ni inte tröttnar på dessa inlägg på fredagar.
Jag tycker att jag knäpper bilder, skriver och försöker göra mitt bästa för att inspirera er, men jag vet inte om jag alltid når fram till er. Men jag hoppas att ni tycker om det jag gör och att ni kan dra nytta av det 🙂

Men om vi tittar tillbaka på veckan.

Hur har er vecka varit?
Har ni ute i landet också fått lite snö och kallt igen?
Jag var så lycklig förra veckan när solen kom fram och det blev lite varmare. Vårkänslorna spirade direkt.
Men det vet vi ju alla att vi har fortsatt vinter, vi är ju bara i början på mars.
Men det var skönt så länge det varade 🙂

Men nu är det fredag och helg!
Då kommer nästa fråga… har ni något planerat för helgen?
Själv har jag inte så mycket planerat. Men det ska bli skönt med helg.
Soffan lockar till mys ikväll så det blir nog där jag hamnar 🙂

Innan jag myser ner mig så ska ni naturligtvis få se hur min vecka sett ut…

Kofta SAND Copenhagen Polotröja H&M Skinnbyxor By Malene Birger Boots RM Williams

Skjorta ZARA tröja Gestuz Skinnbyxor DAY boots & Other Stories

Blus – kavaj – byxor SAND Copenhagen Boots ZARA

Kofta och byxor ZARA Boots & Other Stories

Sidenskjorta (gammal) Kavaj MQ Jeans Lee Boots ZARA väska Åhléns Bagstrap Gabrielle by P

Tröja Twinset Tullhuset Living Skinnbyxor DAY Väska Åhléns Bagstrap Gabrielle by P

Topp Ganni Kavaj Theory Skinnbyxor DAY boots & Other Stories Väska Valentino Bagstrap Gabrielle by P


Och jag blir lika glad när ni talar om för mig vad ni tycker om dagens outfit 🙂

Ha nu en riktigt fin fredagskväll raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

16 tankar om “Inspirationen flöder i veckans Dagens outfit”

 1. Åh! Så himla svårt, allt är så snyggt. Tror att toppen från Ganni och svart kavaj med skinnbyxor är min favorit denna vecka. Dina olika bagstraps är så fina.
  Det är ett jättesnyggt Chanelhalsband som du köpt.(Förra inlägget)
  Hälsar Tina

 2. Du är en ständig källa till inspiration för mig och det är alltid så roligt att få ta del av nya outfits varje fredag. Jag förstår att det är mycket tid och jobb bakom, men jag uppskattar verkligen varje bild! Den här veckan kan jag inte välja någon favorit, de var så snygga alla outfits! Hoppas att du har haft en bra internationell kvinnodag och jag önskar dig en härlig helg! Kram Ylva

 3. Älskar att titta in här på fredagar, alltid lika inspererande och fint! Tittar ofta in på gamla inlägg också för insperation. Sen jag följer dig har min klädstill blivit så mycket bättre och med det mitt självförtronde med! Tack❤️
  Alla veckans outfits är så snygga!
  Kram

 4. Galet snygga outfits som vanligt!👌🖤🧡Min favvo är ju sista bilderna med toppen från Ganni så supersnyggt🔥💥.. var har du köpt den?

 5. Älskar att titta in här tidig lördagmorgon samtidigt som jag njuter av en stor kopp kaffe i tv-soffan😍. Gillar din blandning av olika klädmärken och du ger mig en masa inspiration. Önskar dig en fin lördag💕.

 6. Till mig når du fram, jag är ju nästan besatt av de här inläggen, haha. Bästa inspon! Kramar

 7. Håller med ovanstående. Måste in här och titta…varje fredag. Fast nu blev det söndag istället då jag varit bortrest några dagar. Leo topppen med skinnbyxor och kavaj. Såå snyggt. Men allt är ju som vanligt jättesnyggt. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *