Glöm inte bort fötterna i sommar!
Hallå där ute i sommar och semester tiderna.
Jag skulle vilja påminna er om en viktig sak så här i barfota tider och det är att ni inte ska glömma bort att ta hand om era fötter.
Antingen går ni till en salong och gör en fotvårdsbehandling, eller så gör ni som jag, gör en fotvårdsbehandling hemma.

Jag är lite känslig av mig. Men jag tycker det är så ofräscht när man ser folk som går barfota i skorna och så ser man sönderspruckna hälar… fyy…
Så jag är väldigt noga med att ha lena och fina fötter med målade tånaglar 🙂

Jag använder oftast Baby foot peelingpåsar när jag gör fotvård.
Men innan jag sätter på dom på fötterna sitter jag ändå i fotbad ( en balja med varmt vatten och lite tvål) en liten stund för att kuna skjuta ner nagelbanden och ta bort lite “skräp” under naglarna. Och även fila nageln lite grann för att få en glansig och fin yta så jag får ett bra underlag till nagellacket.

När badet är klart, påsarna har suttit på fötterna, då målar jag naglarna och smörjer in fötterna med den lotion som blir av peelingpåsarna. När jag sen går och lägger mig på kvällen smörjer jag in dom med fotkräm.
Vilket jag gör varje kväll jag går och lägger mig 🙂

Så glöm inte bort att ta hand om fötterna!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *