Veckans dagens outfit med olika ihopplock
Underbara läsare!
Idag blir dagens outfit lite annorlunda, det blir nämligen ingen outfit från den veckan som varit. Anledningen är den att jag inte har med mig någon dator här nere på Rhodos, och då blir det lite bökigt att göra just inläggen med dagens outfit.
Däremot så har jag oufits som är tagen i förra veckan.
Det är oftast så att jag byter kläder två gånger per dag. Jag har en outfit när jag går iväg på morgonen och ska jag sen i väg på kvällen så byter jag kläder, och tar ett nytt kort.
Så den här veckan får ni se dessa bilder som jag inte har lagt ut tidigare.
Jag hoppas ni kan hålla tillgodo med det. Så kommer jag att visa alla härliga sommar outfits här från Rhodos nästa vecka… är det ok?

Topp Nine West Byxor SAND Copenhagen Sneakers Tamaris Väska Åhléns Bagstraps Gabrielle by P

Tröja ZARA Byxor Utergüe sneakers Nike Air Max Thea

Klänning Gina Tricot

Topp H&M Jacka Busnel Byxor SAND Copenhagen Sneakers Steve Madden

Klänning super gammal! Väska ZARA tofflor inuikii Tullhuset Living

Jeansjacka H&M Tröja Busnel Byxor ZARA Väska Tullhuset Living

Topp H&M Kjol dobber MQ Sneakers Tamaris Väska Tullhuset Living

Ja, det här är vad jag kan bjuda på idag 🙂

Jag har några dagar kvar här nere på stekheta Rhodos innan det är dags att återvända hem… tills dess får ni ha det så bra!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Dagens outfit….”

  1. Dom tre sista blir mina favoriter den här veckan. Somriga stilar med fräscha färger. Den vita klänningen var underbar och outfiten med jeansjackan var ju så där enkelt klassiskt snyggt sen den där blå kjolen sätter jag ett stort gilla på. Tack för att du delar med dig. Fortsätt njut av sol och värme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *