(Det här är ett samarbete med ellos och innehåller annonslänkar)

Hos ellos inreder vi inför hösten

Gokväll i sommarhettan!
Har ni det bra trots det varma vädret? Såg dock att ett regnväder dragit in över västkusten, men här i huvudstaden är det fortfarande så att asfalten kokar. Men även här kommer det att bli lite svalare i början på veckan.
Jag tycker om värmen, inga tvivel på det, men nu börjar till och med jag tycka att det är lite för mycket av det goda 🙂
Idag har jag varit lite rastlös och inte haft samma lust att sätta mig ute i solen.
Så i eftermiddags blev det en liten glass utflykt istället.

Ni vet ju att alla årstider går i varandra, eller nästa går förbi varandra kan man nästan säga, iallfall när det gäller mode och inredning. Vi hinner nätt och jämt få sol och sommar förrän rean börjar och mitt i sommaren fylls butikerna med höstnyheter. Lite samma är det med inredning. Och jag såg idag när jag var in på ellos att dom börjat få in höstens möbler och gardiner. Och självklart blev jag alldeles för nyfiken för att inte klicka och kolla på vad som kommit. Och en hel del snyggt måste jag säga…..

Vita veckbandsgardiner som är lite mer skira och ett par mörkgrå sammetsgardiner (finns i många olika färger) är för mig den perfekta kombinationen i sovrummet.
Nu har inte jag så brett fönster, men jag har mörkgrå sammetsgarderner, som jag dessutom drar för på natten så det blir mörkt och skönt.

Riktigt snyggt soffbord som det står är slut i lagret, vet inte om det är så pass nytt så dom inte fått in det i lagret….

Däremot så finns golvlampan som ni ser på första bilden…

Här ser ni mer snygga gardninsuppsättningar som passar både i kök och i vardagsrum.
Den mörkblå veckbandsgardinen i lin och den vita veckbandsgardinen i lin som säljs i 1-pack och är 280×300

Använd gardinen som en rummsavdelare!
Bor man i en mindre lägenhet men ändå vill dela av rummet så att sängen inte syns är det snyggt att göra det med en gardin.
Här har dom använt en veckbandsgardin i 100% lin (finns i många olika färger)

Också en snygg gardinsuppsättning till sovrummet

Uppläggningsband/fållband till gardinerna.
Ni använder det säkert redan, men jag lägger aldrig upp mina gardiner (om dom är tunna och lätta) på maskinen. Jag stryker alltid upp dom med ett fållband.
När ni lägger upp gardiner är det efter tycke och smak hur bred ni vill ha fållen ner till. Jag tycker det är snyggt med en bredare fåll ner till. Men föredrar ni en smalare, så gör den aldrig mindre än 2 cm.

Det kommer en hel del blå och grå toner, förutom hösten murriga jordfärger naturligtvis, som alltid följer med hösten.

Går ni i tankar på att köpa nya gardiner till hösten, så passa på nu, för fram t.o.m den 6/8 är det upp till 25% på hemtextilier.

vill ni uppdatera hemmet ytterligare så finns det möjlighet att göra det till fantastiska priser. ellos har upp till 50% rabatt på massor av detaljer till hemmet.

Så passa på att fynda här i sommarvärmen, för snart är hösten här och vi vill börja inreda och mysa till det inne 🙂

Ha en fin söndagskväll raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *