Visst är det gott med pizza ibland?
Det är inte ofta jag äter pizza, men när jag gör det vill jag att det ska vara av bästa kvalitét. Och här i stan har jag några ställen dit jag går när jag vill ha en riktigt god pizza, och ett av dessa ställen är 450 gradi på Lidingö som bland annat ägs av Jesper Blomqvist. (f.d. fotbollspelare)
I lördags hade jag varit ute till havs och solat och badat och kände när vi var på väg hem att jag inte orkade laga någon mat.
All kraft hade bara försvunnit och jag ville bara sätta mig och bli serverad.
Och jag blev så sugen på en pizza och en cola zero (dricker nästan aldrig läsk heller 🙂 ).
Så så fick det bli…

450 gradi ligger i botten på ett av dom nybyggda husen i gamla aga området på Lidingö, precis nere vid vattnet. Och nu sommartid så har dom en brygga/uteservering som ligger precis vid/på vattnet.
Och vad passade bättre än att sätta sig där och avnjuta sin lördagsmiddag!?

Jag har varit här några gånger, och varje gång tänker jag att jag ska ta en Nutella pizza till efterrätt, men varje gång blir jag så mätt så jag kommer aldrig till den där Nutella pizzan. Jag måste åka dit och bara äta den, som en liten fika stund istället för lunch eller middag 🙂

Här jobbas det för fullt i köket. Personalen var helt slut.
Tänk er 30 grader varmt ute och sen stå i en liten lokal där värmen från pizzaugnen är 450 grader…puuhh…
Jesper själv stod i kassan och svettades 🙂

Har ni inte varit här men har vägarna förbi här i sommar så åk dit för att njuta både av pizzan och av utsikten och miljön.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *