Känn dig som hemma på Karlaby Kro

Karlaby Kro är en pärla på Österlen som ger återhämtning och lugn en ny innerbörd. Att åka hit är som balsam för själen. Här finns ingen tid för stress. Här finns bara tid för att ha det bra. Tid för återhämtning. Tid för dig själv eller varandra. Vad du än väljer så åker du därifrån som en ny människa. Här är så lugnt och skönt att det nästan blir att man viskar till varandra när man pratar, helt magiskt!

Rummen är stora och snyggt inredda och ger en hemma känsla av både sovrum och vardagsrum i ett.

Förutom den upplevelsen så är maten en upplevelse i sig. Med närodlade produkter och blommor växande runtomkring lagas maten med kärlek och sån lyx så det går inte med ord att beskriva. Karlaby Kro får varje år utmärkelse för den fantastiska maten. Under dom två nätter vi bodde där serverades den ena kvällen en 3-rätters middag för att den sista kvällen bjudas på en 5-rätters middag. Allt av högsta och bästa kvalitét.

Förutom att äta gott är det bara mysigt att strosa runt i trädgården…

Karlaby Kro ligger i närheten till mycket sevärt. På en radie på ca 40 min når du mycket att se och göra. Du når bland annat Ystad, Simrishamn, Kivik och mycket mer. Nu har jag varit här nere så pass många gånger så den här gången fick det bli ett besök till Ystad och till Mandelmanns Gård. Däremot så gjorde vi några stopp på vägen ner. Vi sov en natt i Kalmar och stannade sen till i Karlskrona och i Åhus. Mer om det i ett annat inlägg.

Tveka inte att ta en natt eller två här!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *