Park Hermina i Kalmar
För några veckor sen när vi var på väg ner till Karlaby Kro och Österlen så tog vi en övernattning i Kalmar. Det är ju ändå en bit att åka ifrån Stockholm och ner. Och jag har inte varit i Kalmar på över 25 år tror jag.f
Men jag vet att Kalmar är en väldigt mysig stad, vilket jag återigen fick uppleva.
På plats så frågade jag en tjej som jag har kontakt med på IG som bor i “trakterna” och frågade vart man skulle gå ut och äta någonstans. Då fick vi två alternativ, det ena var stängt, det här var en söndag, och det andra var då Park Hermina.

Park Hermina ligger nedanför Kalmar Slott och ägs bla av Robert Gustavsson. Men restaurang Park Hermina sträcker sig mer än hundra år bakåt i tiden.

Sagt och gjort så ringde jag och skulle boka bord och fick då reda på att det var Stand Up varje söndag, så ville man sitta och äta ute så var vi “tvungna” och köpa biljetter till showen, och självklart gjorde vi det för futtiga 150 kr.
Och vilken kväll vi fick, det var så himla trevligt.
Så det här är verkligen ett tips för er som kommer att besöka Kalmar…..

Mikael Tornving påannsonserade kvällens stand up

Vi fick oss många goda skratt….
Vet ni förresten vilka som är dom två vanligaste danserna i en relation?
– Bröllopsvalsen och äktenskapstvist 🙂

Idag är det onsdag och lillördag och jag är så himla trött så ikväll ska jag göra absolut ingenting 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Stand up och middag på Park Hermina”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *