Dagens outfit och en vecka fylld av lycka och olycka
Herregud vilken vecka jag har haft!
Den har varit mer händelserik än någonsin.
Jag har självklart förevigat dagens outfit för att kunna inspirera er.
Min äldsta son och hans flickvän har varit här uppe och hjälpt mig bygga en platsbyggd bokhylla i vardagsrummet.
Jag har varit ut och firat min bästa vännina C (som fyllde år i februari, skäms!)
Och sen har jag varit med om en olycka!!
Jag har blivit påkörd och min bil är ganska bucklig om man säger så. Olyckan skedde när jag var i Västerås i veckan. Men jag lever och mår bra och har nu en hyrbil under några månader som det ser ut 🙂

Hur har er vecka varit?
Jag hoppas inte att den varit så “olycklig” 🙂

Idag är det som sagt var fredag och så vitt jag vet så blir det en lugn kväll… har lite tankar i huvudet om vad jag skulle vilja göra, men jag vet inte om jag orkar efter den hektiska vecka jag har bakom mig.

Vad som än händer ikväll så är det viktigaste att ni får se dagens outfit från veckan…

Med all min kärlek önskar jag er en fin fredagskväll <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Veckans olycka och dagens outfit”

 1. Usch så otäckt. Tur det gick bra med dig. Lika snygga outfits som alltid. Vsr själv i Västerås för drygt en vecka sedan . Det är ju min barndomsstad men har inte varit där på många år. Vi träffade min barndomsväng och hennes man och gick i våra barndomskvarter. Vi åt nere i hamnen
  Såå mysigt. Var också in på Tullhuset och fick med några saker hem. Ha det nu alldeles fantastiskt
  Kraaaam Inger

 2. Sluta aldrig med din fredags outfits, så inspirerande😍👍🏻 👏🏻Men har bildinfo fallit bort? Saknar den.
  Mvh Annica😃

  1. Tack ❤️
   Ja men titta… det hade den gjort 🙁
   Spökar lite för mycket på min blogg just nu 😢
   Får lösa det till på fredag 🌸
   Ha en fin dag!
   Kram
   Helen

 3. Hm trist när det strular med tekniken, hoppas det ordnar sig.
  Kjolen på sista bilden och den Beige tröjan “etonnante” får man fråga vart dom kommer från?
  Ha en fortsatt fin dag!
  Mvh Annica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *