Ingen vet, det jag vet…
Precis som Sten & Stanley sjunger i “Jag vill vara din Margareta…” och jag heter ju faktiskt Margareta i andra namn 🙂
Men det är inte den hemligheten jag sitter på. Nej! Jag sitter på en mycket mer spännande nyhet…. Nämligen vad junior kocklandslaget ska tillaga för 3-rättersmiddag när dom tävlar i Stuttgart i februari!

Vissa saker här i livet är väldigt svårt att återberätta, och det här är en sådan upplevelse!
Att sitta där och titta på när unga tjejer och killar briljerar i köket.
Så imponerande!
När dom sen börjar slussa ut maten via servitriser och servitörer tror man inte att det är sant.
Från första till sista rätten satt vi alla helt mållösa med ett löjligt leende på läpparna 🙂
Det här kommer att bli bra, det här kommer att gå bra!
Jag är helt övertygad om att det här junior kocklandslaget kommer att gå långt….

När tävlingen går av stapeln i februari kommer dom att servera ca 60 personer med bla den här måltiden som vi fick smaka på i förra veckan. Och någonstans bland alla dom gästerna sitter juryn, men ingen vet vilken juryn är…. tänk vilken press!
Men jag önskar dom all lycka till, dom är bäst!

Och självklart är menyn hemlig fram till tävlingsdagen 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om ““Ingen vet, det jag vet, en hemlighet….”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *