7 nya outfits att inspireras av!
Då var det fredag igen! Jag tycker det är så trevligt att möta er här inne varje fredag. Och jag blir så glad för alla kommentarer och mail jag får. Och till alla er som följt mig under många år men som aldrig har kommenterat, men har börjat göra det nu, ni anar inte så mycket det betyder för mig.
För trots allt så lägger jag otroligt mycket tid på just det här inlägget varje vecka.
Det fotas en herrans massa bilder innan fröken är nöjd, och det ska passa med dagsljus och mer därtill. Jag ljuger inte om vi skjuter av närmare 200 bilder varje vecka, och utav dom ska jag välja ut 7 bilder… för ni ska inte tro att det är 200 bilder som blir bra 🙂
Därför blir jag extra glad när ni tar er tid att skriva en liten rad till mig.
Fortsätt gärna med det 🙂

Annars har väl veckan varit mer av en vårmånad än av en vecka i slutet på januari. Jag börjar nästan tro att det inte kommer att bli någon snö här hemma i år. Eller vad tror ni? (iallafall för oss som bor i lite större städer och inte uppe i Norrland)
Lite tråkigt kan jag tycka, trots att jag föredrar sommaren.

Idag har jag varit i Gävle på kundbesök och även hunnit med att äta lunch med två andra kollegor i branschen. Så trevligt!
Men jag behöver väl knappast säga vart jag är på väg nu… just det, rakt upp i soffan! Ska bara sätta på mig myskläderna. Det är där jag trivs som bäst 🙂

Men innan jag gör det ska jag naturligtvis låta er ta del av veckans outfit…

Linne Samsoe/Somsoe Kofta Baum & Pferdgarten Skinnbyxor 5 Units Bälte Gucci Väska Louis Vuitton

Skjorta Ganni Tullhuset Living Skinnbyxor Frontrow living Boots Sandro Paris Väska Louis Vuitton

Tröja Gina Tricot Kofta Zara Skinnbyxor By Malene Birger Boots Vagabond

Tröja Second Female Byxor Zara Boots Sandro Paris Bälte köpt i spanien

Tröja Lindex Skinnbyxor Frontrow living Boots Vagabond

Blus Ganni Tullhuset Living Lack kjol Gina Tricot Boots Sandro Paris Väska Louis Vuitton

Blus ZARA Skinnbyxor Frontrow living Boots Sandro Paris Väska Louis Vuitton

Sådärja… fick ni nån fredagsfeeling? Vad var det ni fastnade för? Tell me… 🙂

Ha en superhärlig fredagskväll! Det ska jag ha, uppkrupen i soffan 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

26 tankar om “Fredag och 7 nya outfits väntar på Er”

 1. Har följt dig under lång tid men aldrig tagit mig tiden att lämna en kommentar. Så glad att du orkar fortsätta med Veckans outfit. För mig är det veckans höjdpunkt! Du har så fantastiskt bra klädsmak och har gett mig så otroligt mycket inspiration under årens lopp.

  Önskar dig en fin helg! // Lena

 2. Hej Helene, så snyggt o inspirerande, det är roligt att se olika kombinationer av ” bra pris” och lite dyrare outfit mysigt o titta in varje vecka här hos dig. 🤩

 3. Alltid lika roligt och inspirerande bilder! Leo blus och lackkjol min favorit men alla out fits är grymma.
  Hälsningar Marie i Kalmar

 4. Hej,
  Jag är varje vecka inne o kollar på fredagar😊så modeintresserad 💰bor i en småstad i Värmland varav det ofta blir shopping 🛍 via nätet! Ett av mina favoritmärke är Sand👌Vad kom det sig att du slutade på NK? Det kanske inte du vill svara på, men det var så kul o gav inspiration när du visade mycket av deras kollektion👏

  1. Tack tack tack!! Det glädjer mig att höra.
   Jag trivs bättre i den bransch jag är idag där jag styr mitt eget arbete och jobbar med frihet under ansvar 🙂
   Men modeintresset kvarstår alltid 🙂
   Kram
   Helen

 5. Skall bättra mig med kommentarer! Läser alltid din blogg och Insta och har gjort länge,om du visste vad mycket inspo du gett mig,har köpt många plagg efter att du visat trots att jag säkert är 10 år äldre än dig även heminredning. Kul att du fortsätter! Kram <3

  1. Tack fina!
   Är glad dom gånger du kommenterar:-)
   Åldern är bara en siffra, man ska vårda det man trivs med och tycker om. Gör man det tror jag att man inte känner sig “gammal 🙂
   Kram
   Helen

 6. Jag är oxå glad och tacksam om du fortsätter med veckans outfit! Får många bra tips! Klickade precis hem leoblusen från Ganni 50% vem kan motstå…

 7. Jag läser alltid din blogg. Tycker allt du skriver i visar är bra. Jag undrar bara om du planera kvällen innan eller bestämmer du på morgonen vad du ska ha på dig?

 8. Hej! Tittar ofta in här och uppskattar verkligen dina klädtips. Alltid så snyggt och välkomponerat! Gillar nog mest outfiten med ljusa koftan. Jag är har lite svårt för djurprint även om det är supersnyggt på andra, är nog lite för feg själv. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *